A határok nélküli világ
A HKTDC World Boutique 2009, Ázsia úttörő jellegű showja, amely nemzetközi dizájnerek kollekcióit és világmárkáit mutatja be. 2008-ban a show négy napján 255 kiállító (150 hongkongi és 105 Hongkongon kívülről érkezett) és 97 ország és régió 19,304 látogatója vett részt.

Fókuszban
International Fashion Designers’ Showcase, ahol fiatal és tehetséges hongkongi és nemzetközi ruhatervezők mutatják be a legújabb trendeket,
Hong Kong Young Fashion Designers’ Contest, amely a dizájnerek új generációját támogatja


Egy időben zajló kiállítások
A Hongkongi Divathéttel egy időben kerül megrendezésre a HKTDC Hongkongi Divathét Ősz/Tél 2009, amely a világ második legnagyobb ilyen jellegű kiállítása.

Különleges utazási ajánlat kereskedők részére
A HKTDC többféle támogató jellegű programot hozott létre kizárólag a World Boutique kiállítást meglátogató kereskedők számára, akiknek kedvezményes szobaárakat és repülőjegyet ajánl. További információért, kérjük keressék fel a felelős HKTDC irodát.

Tennivalók
Regisztráljanak 2008. december 10-éig, hogy még postai úton megkaphassák INGYENES belépőjegyüket.

hktdc.com - személyre szabott termékkeresés
Egyszerűen megtalálhatják az Önöket érdeklő terméket, ha igénybe veszik szolgáltatásunkat, amely során a megfelelő kiállítók listáját készítjük el standszámokkal és termékfotókkal kiegészítve. Keressék a fenti jelet.

RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department