Svět bez hranic
Revoluční pojetí World Boutique, Hong Kong 2009, který pořádá Hongkongská obchodní rada, je ojedinělou výstavou představující kolekce návrhářů z celého světa. Z 255 vystavujících, kteří se zúčastnili veletrhu v minulém roce, jich 105 pocházelo ze zahraničí (mimo Hongkong). Na veletrh přijelo 19 304 zákazníků z 97 zemí a regionů světa.

Zajímavosti programu
Mezinárodní přehlídka mladých talentů – ve které mladí designéři z Hong Kongu i jiných zemí představí své nejnovější návrhy.
Hongkongská soutěž mladých návrhářů – která utváří novou generaci návrhářů hongkongské tvůrčí módní scény.


Souběžný program
Současně s výstavou světových módních návrhářů pořádá HKTDC také Hongkongský týden módy Hong Kong Fashion Week pro období podzim/zima 2009, který je druhým největším veletrhem svého druhu na světě.

Exkluzivní nabídka pro návštěvníky
HKTDC nabízí škálu cenových zvýhodnění pro návštěvníky účastnící se veletrhu v podobě exkluzivních slev hotelů. Pro více informací prosím kontaktujte HKTDC pobočku v Praze.

Jednejte teď!
Zaregistrujte se do 10. prosince 2008 a obdržíte vstupenku od HKTDC zdarma poštou.

hktdc.com - Vám přizpůsobená informační služba
Nyní můžete najít produkty, které Vás zajímají na naší webové stránce. Stáhněte si seznam vystavujících společně s čísly jejich stánků na veletrhu a fotografiemi produktů.

Pokud budete mít zájem o další informace, prosím, zavolejte slečně Ing. Ivoně Táborské z pražské pobočky HKTDC na (420) 233 323 514 či zašlete fax na (420) 222 812 283 nebo email na prague.consultant@tdc.org.hk. Velmi ráda Vám zodpoví jakékoli dotazy.


RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department